dijous, 6 d’agost de 2009

Tornen els de Premià

Fa un parell d'anys ja van venir a visitar-nos i se ho van passar força bé i per tant aquewst any ho han volgut repetir.
Volien conèixer l'Ebre i alguns pobles riberencs. Pobles que encara conserven el tipisme i lo autèntic, on la gent no porta presa i mira amb curiositat i sófereix al vistant amb simpatia.
Per aixó els vam planificar unes etapes a la mida d'alló que buscaven.
La primera etapa anava d'Ascó a Garcia. Era una etapa curta i com es feia per la tarda i la majoria no tenien experiència en piragüisme,calia posar-ho fàcil.No obstant vam agafar un dia de fort mestral, amb l'Ebre valent per la força del vent i al Pas de l'Ase molta gent anava a l'aigua contínuament per culpa del vent i les ones que aquest aixecava. Vam optar per la solució més segura i més sabia: Sortir del riu a l'Embarcador de Vinebre i traslladar a tothom a Garcia amb la furgoneta.La segona etapa de Garcia a Miravet va ser totalment diferent. Vam gaudir d'un matí esplèndid, amb bon sol i gens de vent. La navegació en piragua per l'Ebre va ser per als nous navegants un meravellós descobriment que va esborrar ràpidament el mal gust que ens havia deixar el dia anterior.El tercer dia van descansar a Miravet fent activitats i aprofitant per conèixer el poble i tots els seus encants.El quart dia van continuar el seu "periple" per l'Ebre anant de Miravet a Benifallet. Aquesta vegada també aprofitant una tarda encantadora on van quedar bocabadats amb el paisatge de l'Estret de Barrufemes.El cinquè dia van descansar a Benifallet dedicant la tarda a conèixer part de les nostres coves, fent espeleologia.A Xerta on arribaven el sisè dia per la tarda es van trobar als xertolins i xertolines de festa.El setè dia ja acabaven i s'acomiadaven de l'Ebre i les piragües baixant de Xerta fins a Tortosa, en un matí molt tranquil i calorós. Després van celebrar-ho en un restaurant de la ciutat.Els vam acomiadar a l'Embarcador del Club de Rem, tots força contents. Ells per haver gaudit al màxim del seu peculiar descobriment de les Terres de l'Ebre i nosaltres per que igual que els seus predecessors fa dos anys, van ser una colla de joves molt simpàtics, agradables i sempre amb ganes d'ajudar i facilitat na nostra feina.Desde aquest blog felicito als monitors per la seva tasca i a tots els nois i noies per la seva simpatia i col·laboració,..
~ o ~

1 comentari: