diumenge, 3 d’abril del 2011

Els alumnes de Comenius venen a conèixer l'Ebre

Un grup de quasi seixanta alumnes de diferents països europeus amb els seus professors del programa Comenius que estan uns dies coneixent les nostres terres, ens han vingut a visitar aquest dissabte.
Des de l'I.E.S. de Roquetes, que feia d'amfitrió d'aquesta trobada, es va organitzar un descens en piragua de Miravet a Benifallet per a que tots aquests estudiants europeus coneguessin des-de dintre lo riu Ebre. Aquest tresor tan poc valorat que tenim a la nostra terra, que de vegades, coneixen millor els de fora de casa, que nosaltres mateixos.
Lo matí va ser excel·lent ja que va fer una temperatura quasi de estiu.
Tot i que, l'aigua de l'Ebre encara esta una mica fresqueta, alguns alumnes de països centre europeus, més acostumats al fred que nosaltres, no van tindre cap mirament en deixar-se caure de les seues piragües a l'aigua en mig dels seus divertiments.
Els països que aportaven alumnes i professors en aquest programa Comenius eren: Espanya, Portugal, Holanda, Bèlgica, Alemanya, Noruega i Polònia.
Després acabarien la jornada visitant per la tarda les coves "Meravelles" de Benifallet.
Cal dir que, tot i sent de països on el piragüisme possiblement es practica més que al nostre, una gran majoria dels alumnes i professors no n'havien fet mai.
Naturalment i com ja va sent costum se ho van passat molt bé i van marxar molt contents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada