dilluns, 9 de maig de 2011

Tot un èxit en la 1ª Quedada Primaveral de l'Ebre

No sé com descriure l'alegria que ting en estos moments.
La primera quedada a l'Ebre que organitzem al foro de kayakdemar, quasi aplega vuitanta persones.
Després de fer durant tres anys un descens de tardo entre les localitats de García i Benifallet, que cada vegada ha reunit més participants i ja podríem dir que s'ha constituït en una "clàssica"; em decidia a organitzar aquesta de primavera amb el nom de "I Quededa primaveral del Ebro".
Ja tornant a la actualitat, val a dir que dissabte a la tarda no les teníem totes.
Ho teníem tot planificat i l'element més important, que és lo temps, ens estava fallant.
Tot i que les previsions deien que segurament lo diumenge al matí ja s'hauria acabat la pluja, en aquells moments veient la que estava calent, no teníem la cosa molt clara.
Peró les previsions van estar encertades i ja a últimes hores de dissabte, mentre fèiem una mica de festeta al mateix embarcador de Benifallet, es veia que la ja cosa anava millorant.
Ahir va fer un dia magnífic. Ja abans de les 8h. del matí els més matinadors anaven preparant els caiacs per al descens.
Abans de posar les piragües a l'aigua, calia portar els màxims vehicles al punt d'arribada i així es va fer.
Després de menjar un pastisset i fer un trague't de vi embarcarem rumb a Xerta, però abans havíem de passar per un quants llocs interessants.
Primer visitaríem el Canaletes, que amb les pluges del dia anterior baixava amb unes aigües marronoses que es diluïen i perdien prompte el seu color al barrejar-se amb l'Ebre.
Després passaríem per la resclosa de l'Assut. Tota una experiència prou emocionant per a la majoria dels piragüistes.
Arribàvem a Xerta poc abans de les 13,30h. amb uns minuts de retràs respecte al nostre programa.
Lo dinar de Xerta va ser genial, jo diria que va ser quasi una festa!
Arribàvem a Xerta poc abans de les 13,30h. amb uns minuts de retràs respecte al nostre programa.
Lo dinar de Xerta va ser genial, jo diria que va ser quasi una festa!
Desde aquí donar les gràcies al Sr. Lino, alcalde de Xerta, que ens va preparar a la mateixa vora de l'Embarcador tot lo necessari per a fer lo nostre dinar caiaquero: taules, cadires, casquetes de taronja i mistela.
Tot això, juntament amb la deliciosa fideuà que ens van preparar la Cinta i Carlos de l'Alberg Assut i els caferets del xiringuito de Jordi, van estar a punt de enviar el que quedava de descens a prendre pel sac.
L'esforç per tornar a pujar al caiac després del "dinarillo" va ser brutal !!
Després d'insistir varies vegades la gent va pujar a les piragües quan eren poc més de les 15 h. i el descens va continuar,...
Prompte ens vam posar a la feina i ajudats pel bon cabal els primers en arribar a l'Embarcadero del Club de rem de Tortosa ho feien pocs minuts després de les 17 h.
Jo vaig animar a uns quants a introduir-nos a l'illa d'Audí per descobrir uns acinets de l'Ebre que jo tinc reservats per a gaudir en ocasions especials com era aquesta.
Hem quedat tant contents de la quedada que amb el lema "KAYAK FOREBRE", tot hom demana una "veraniega", una "otoñal", una "invernal" i una "primaveral".
Lo piragüisme, a l'Ebre, continuarà augmentant,...
Més informació i fotos de la quedada:
http://manukayak.blogspot.com/2011/05/i-uedada-primaveral-del-ebro.html
http://viviendolavidapasar.blogspot.com/2011/05/1er-descenso-primaveral-del-ebro-en.html
http://gurugukayak.blogspot.com/2011/05/ebro-primaveral-2011.html

Cap comentari:

Publica un comentari