dimarts, 1 d’octubre de 2013

Piraguada d'Ascó

Lo sissabte, 28, vam repetir un altra edició de la Piraguada d'Ascó,...
Igual que les altres vegades, sortiem de l'embarcador del poble, poc abans de les 11,00 h.  i havíem d'arribar a Móra, abans de les 13,30 h.
El temps, ja no podia ser millor. Un cel papat, amb alguna escletxa perduda de sol. Amb molt bona temperatura, sense arribar a fer calor. Gens de vent, en cap moment,...
Amb pantaló curt i samarreta de màniga curta i una botella d'aigua, ja s'anava perfectament equipat.
Una miqueta més de cabal que els darrers dies,.. per tant, quasi sense palejar i sense suar, ja vam respectar l'horari estipulat.
La participació, de poc més de 50 persones, no va ser tant nombrosa com l'any passat, pero prou bona, tenint en compte que ja hem entrat a la tardor i l'any passat es va fer més prompte.
Els asconecs i les asconenques, ja tenen molta experiència en piragüisme i en activitats a l'Ebre. Ara encara més, que hi ha un club nàutic que hi organitza sovint activitats. Entre elles, aquesta piraguada.
Després del descens hi havia un dinar per a tots els participants, al qual, molt amablement, ens van convidar.
La organització, va ser perfecta i tot va anar molt bé...
Agraïm desde aquí, la confiança, col.laboració i la ilusió que hi posen tots els membres del club nàutic, en fer bé les coses i en posar el seu gra de sorra, per promocionar el piragüisme a les Terres de l'Ebre.


Cap comentari:

Publica un comentari