dijous, 6 d’agost del 2009

Èxit a la vuitena Baixada del Renaixement

El passat 25 de juliol és va celebrar la VIII Baixada del Renaixement. Una prova de natació de 15 km que organitza des de fa uns anys i cada cop amb més èxit el C.N. Tortosa. Amb una gran participacióde nadadors, sobre tot triatletes que van estar acompanyats per gent que anava en piragua de suport. Eren normalment amics o familiars que anaven ajudant-los a trobar el "camí millor" on aprofitar al màxim el corren del riu per avançar més i també evitar els obstacles que els purguessin retrassar o fer perdre el seu ritme.
Va ser una tarde esplèndida i va haver-hi record tant de nadadors participants en la prova com d'acompanyants en piragua.
Em permeto el luxe de copiar textualment una de les opinions d'un dels participants: Robert Mayoral, un dels millors triatletes del moment:
"Este año he vuelto a participar en esta espectacular travesía, me encanta.....el año pasado pude debutar en ella después de varios años sin decidirme a participar y quedé alucinado de lo preciosa que es, el ambiente, la organización y su peculiaridad de nadar con tramos de corriente a favor.....Si el año pasado estaba muy nervioso en la salida y porque no decirlo, "cagado de miedo" por tener que nadar en el río Ebro con sus frondosas algas, esos cirulos de metro y medio y demás bichejos, este me presenté muy tranquilo, muy confiado con la experiencia adquirida durante la travesía del año pasado, y también de otras travesías de larga distancia.....y si algo me queda claro, es que a partir de la hora y media es cuando empiezo a disfrutar nadando...."
Des de aquí, agrair profundament al C.N. Tortosa per fer del riu un lloc de festa i sana diversió, també per la confiança dipositada en la nostra empresa, Beniemocions S.L. per que any rera any ens sol·liciten les nostres piragües per a l'event que cada cop agafa més resó i més importància.
També gràcies als participants i acompanyants que fan del riu una bonica "postal" de festa alegria i color,...
~ o ~

1 comentari:

  1. be, potser es perquè no estic ficat al tema de la natació, de fet soc bastant pato nedant, però em sembla tota una gesta arribar nadant de xerta a tortosa, realment tenen merit aquesta gent. felicitats!!

    ResponElimina