dijous, 1 d’octubre del 2009

Les piragües de la Picossa arriben a la Mediterrània

Com ja havíem anunciat en l'apartat de l'agenda de Beniemocions (web), el passat diumenge 20 de setembre els amics de la Agrupació Excursionista "La Picosa" de Mora d'Ebre, van fer en piragua la etapa programada que els portava fins a la Mediterrània sortint per la Gola de Mitjorn.
Van ser 62 el total de participants que en un matí esplèndid i quasi sense vent van completar la seva etapa clàssica que fan tots los anys en piragua.
Segons ens comenta el nostre estimat monitor i membre de l'Agrupació l'Eloi Balcells, tot hom se ho va passar força bé en una etapa tranquil·la i sense incidents que van arrodonir fent una paella per a tots en un restaurant que hi ha tocant a la Gola de Mitjor, molt prop del punt d'arribada.
Per a la edició de la seva piraguada del 2010 cap la possibilitat que s'animin a fer la volta a l'Illa de Buda, ja que tots tenen prou experiència en piragüisme després dels anys que porten amb el seu particular descens per l'Ebre. Un altra opció seria començar de nou un altre cicle amb una etapa a la Ribera d'Ebre.
Des de aquí donem les GRÀCIES als amics de la Picossa per la seva renovada confiança, la seva simpatia i la seva gran col·laboració.
~ o ~

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada