dilluns, 3 de setembre del 2012

II Ultra-marató de l'Ebre

Piragüistes esperant a Xerta
Aquest dissabte, dia 1 es celebrava la II Ultra-marató de l'Ebre. Modificant el recorregut de la primera edició, aquesta donava la sortida a la platja de l'Assut de Tivenys i l'arribada a L'Embarcador d'Amposta, amb una distancia de 30.830 mtrs.
Un total de 45 participants, entre homes i dones que sortien al volant de les 7h. 25'  i arribaven a l'Embarcador d'Amposta a partir de les 17h. 30' que era quan aproximadament arribava el jove guanyador, Dani Ponce.
Cada nadador portava un acompanyant en piragua que li servia de guia i li subministrava el suport de líquid i sòlit necessari en cada moment.
Tot i que els nadadors sortien de la platja de l'Assut de Tivenys, els acompanyants en piragua no s'incorporaven fins a Xerta. Ja des-de allí els acompanyaven fins a l'arribada. Hi havien punts d'avituallament a Tortosa i a Campredó.
Entrega de trofeus
Hi van haber quatre abandonaments, dos a Tortosa i dos a Campredó. La resta dels participants van aguantar heroicament fins a Amposta. Allí els guardava una arribada molt ben organitzada i una entrega de premis després del menjar.
Tant els nadadors com els acompanyants en piragua estaven prou destorçats, després de tantes hores a l'aigua, però els comentaris eren tots molt positius.
Des-de aquí un ultra-agraiment als organitzadors, per confiar en la nostra col.laboració..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada