dimecres, 6 de maig del 2009

Que tal la 3ª Piraguada Ebreambient ?

La bona climatologia va facilitar l'èxit de la piraguada, toi que el cabal elevat del riu feia que haguessim d'augmentar una mica les precaucions a l'hora de navegar.
El principi va ser una mica complicat per als piragüistes que navegaven per pirmera vegada donat que al entrar en corrent i no poder dominar correctament la direcció dels seus caiacs, els feia posar nerviosos i fins i tot en un cas, un noi va anar a l'aigua.
Poc a poc tots els "nous" van anar agafant el fil de les maniobres a l'aigua i van començar a disfrutar de la navegació i a donarse'n compte del entorn tant bonic.
L'elevat cabal dels dies anteriors va fer que apenes es veiguessin deixalles surant per la superficie. Així que ens vam dedicar sobretot a gaudir del viatge, aprendre a navegar i a petar la xarrada.
Vam ser 33 els participants, que finalment al voltantde l'Illa d'Audí vam trobar uns quants envasos i capses, majoritariament de plàstic. Ho vam carregar tot al centre d'una canoa que portavemen i vam tirar avall fins a Tortosa.
Arribàvem sobre les 13,30h, i no més ens esperava el fotògraf de la Fira malaint pel sol, el calor i les ganes d'anar a dinar que tenia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada