divendres, 5 de juny del 2009

El piragüisme no té limits

Diu un proverbi xinés que una persona forta no és la que aguanta el pes de les coses, sinó la que aguanta el pes dels anys.

A l'article anterior eren els joves de Móra. Aquesta vegada també són de Móra pero no tant joves, al menys en edat, los que demostresn que la gent de Móra porta el riu a la sang.

Aquí tenim a la Joana acompanyada d'en Jaume el seu fill qui ens demostra que el piragüisme no té límit d'edat. Que qualsevol persona que i agradi el riu i tingui ganes de passar-se-ho bé i estar una bona estona gaudint de la natura té la solució al seu abast.

Van baixar amb nosaltres de Miravet a Benifallet el passat 16 de maig, i en Jaume, molt amablement, ens ha enviat les fotos per que els incrèduls puguin creure.

La Joana ens ho demostra; el piragüisme a l'Ebre no és només per a gent jove. Encara que en tinguis 80 també pots gaudir de la bellesa del nostre riu, passejant tranquil·lament en piragua, visitant cada racó, escoltant cada so que trenca la calma: el so de l'aigua, del vent, de la natura, dels seus habitants, ... i fins i tot el so del silenci.

El silenci i la pau de l'Ebre,... Gràcies Joana i Jaume !!

1 comentari:

  1. pos si, realment el piragüisme en aigües tranquil·les com les q tenim aquí no te limit, ja a quedat demostrat, i esq no hi ha res com sentir-se jove per ser jove, i no perdre mai la curiositat per les coses noves, ajuda a sentir-se-hi, així q animo a la gent gran q senti curiositat, q es vulgui sentir jove per unes hores, a baixar per l'ebre, un riu ple d'histhoria, d'una historia q, directa o indirectament tots en formem part.

    felicitats joana per haver tingut l'oportunitat, i no deixar-la perdre, de disfrutar l'ebre desde dins.

    ResponElimina