dilluns, 6 de juliol del 2009

El Conseller Huguet també fa piragüisme amb Beniemocions

El passat dissabte 4 de juliol el Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet acompanyat de la seva senyora van practicar piragüisme per primera vegada.
Ho van fer donant-mos la confiança a l'empresa Beniemocions per conèixer el que possiblement és el tram més bonic de l'Ebre a les nostres terres.
Van baixar del Pas de Barca de Miravet fins a Benifallet, on els esperaven els mitjans de premsa.
També el va acompanyar Lluís Salvadó, Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre amb la seva senyora; també Josep F. Monclús Director dels SSTT del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa a Terres de l'Ebre amb la seva senyora i altres personalitats del Departament.
Un servidor, que redacta aquest article va tenir el privilegi d'acompanyar-los i ensenyar-los els "tresors" de la ruta.
Tot i el calor que era en alguns moments sofocant, la baixada va resultar esplèndida i tant el Conseller com els seus acompanyants van xalar moltíssim del riu i de l'activitat, quedant molt contents.
A l'acabar el Conseller va tenir una petita entrevista al mateix embarcador de Benifallet amb membres de la premsa: http://www.elpunt.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/57678-la-unio-europea-distingeix-les-terres-de-lebre-amb-el-premi-destinacio-europea-dexcelmlencia.html
Nosaltres, per la nostra part, continuem forjant nous navegants,...
El caiac a l'Ebre, no té límits,...

1 comentari:

  1. me n'alegra saver q algún polític te en comte les terres de l'ebre tal i com son, i no per treuren suc a vase de molins, centrals nuclears, transavasaments o asuds de cimen q maten els nostres paratges...
    i esq aquestes terres estan en perill de mort. per aconseguir mantindre el q tenim, cal cuidarles i defensar-les.

    ResponElimina