diumenge, 4 d’octubre del 2009

Estudiant la Via Ferrata

Aquest dissabte 3 , aprofitant que no sortim a navegar hem quedat amb l'Eloi per anar a conèixer les vies ferrates que tenim prop de casa, concretament a Tivissa.

Alguns clients de vegades ens demanen noves activitats que encara no fem i amb l'anim de complaure'ls ens hem decidit a estudiar la possibilitat de oferir l'activitat de la Via Ferrata dintre del ventall d'activitats complementaries al nostre tant estimat piragüisme.

Així que, aprofitant que tenim entre nosaltres un expert com l'Eloi, no ens ho hem pensat més i hem canviat l'aigua i el riu per la roca i la muntanya; la piragua i la pala per l'arnés i els mosquetons.

El matí era preciós amb una mica de fresca ja que les vies quasi transcorrien majoritàriament per la ombra. Però també s'agraïa al no sentir tanta calor com a conseqüència de l'esforç d'anar pujant per les parets de roca.

La valoració meva ha estat molt positiva. Les vies son de baixa dificultat lo que facilita que sigui molt xaladora i a la vegada no li treu emoció. Aixó també permet que sigui un ventall bastant gran de gent la que ho pugui fer. Si a més ho acompanyen d'un paisatge i unes vistes meravelloses, la nota que li hem de donar és un excel·lent !!

De totes formes si ho tiren endavant, encara ho hem de estudiar, planificar i preparar bé per a que l'activitat resulti tot un èxit.

Ja os ho contaré,...
~ o ~

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada