dijous, 10 de juny del 2010

De Madrid al cielbro

Durant els dies 8 i 9 de juny hem tingut descubrint el piragüisme a l'Ebre uns grups d'alumnes del Colegio Miramadrid de Paracuellos de Jarama i del Colegio Valle del Miro de Valdemoro.
Eren nens i nenes de 11 i 12 anys que venien majoritàriament per primer cop a Catalunya i els seus centres havien triat la Costa Daurada com a destinació per al viatge de fi de curs.
Els hem portat a fer la ruta de les Illes de Benifallet. Una ruta molt adient per a gent que s'inicia en el piragüisme i gent de es pot cansar si l'activitat s'allarga molt com son los nens i nenes de curta edat.
Aquesta ruta ens permet elegir el recorregut depenent el nivell i del tipus de client i també ens permet finalitzar-la en el moment que detectem que el grup que fa piragüisme comença a estar cansat de l'activitat.
Els paratges de les illes amb l'abundància de vegetació de ribera fan que l'activitat tingui un escenari privilegiat. A més, al ser llocs on hi ha molt poca corrent facilita les maniobres dels participants en el seu aprenentatge i fan també que aquests es cansin mol menys que navegant "a riu obert".
Lo resultat es fantàstic: Xalen, aprenen ràpidament a navegar en caiac i els monitors a penes tenim problemes per portar el control de tot.
Segurament que se'n recordaràn tota la vida del primer dia que van fer piragüisme i cada vegada que veuran un riu, pensaran el l'Ebre.
Lo riu és vida!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada