dilluns, 12 de juliol del 2010

Tornen els cavallers i les dames de la fluviofelicitat

Aquesta setmana hem estat acompanyats de nou per un grup de persones encantadores que de la ma del nostre amic Javier Martínez Gil han vingut a descobrir els encants del nostre riu.
Vam començar lo dilluns dia 5 sortint amb les nostres piragües del pas de Barca d'Ascó per navegar fins a Móra. Lo dimarts vam fer el tram entre Móra i Benifallet, fent una aturada a Miravet. Lo dimecres es feia lo tram entre Benifallet i Xerta. Lo dijous s'anava de Xerta a Tortosa. Lo divendres vendria la etapa més dura, a conseqüència del vent de garví, entre Tortosa i Amposta. Finalment acabaríem el periple navegant des de La Cava fins a la platja del Garxal a mateixa desembocadura de l'Ebre.
La climatologia va ser tots los dies molt bona,excepte lo divendres que per arribar a Amposta vam tenir que vogar amb força per superar la garvinada que se'ns va presentar al mig dia. los demés dies la forta calor i la companyia del sol va ser la nota predominant.
Com ja va sent habitual en totes les edicions de les trobades de "la Fluvio", com li solem dir, va haver-hi una ordenació de nous cavallers i dames de la Fluviofelicitat.
Probablement, la etapa més bonica va ser la de l'ultim dia que s'acabava arribat al mar. Allí preníem el bany en una de les platges del Garxal i es feia la cloenda després acompanyats d'una bona paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada