dijous, 17 de març del 2011

Piragüisme amb els més petits.

L'Ebre,a l'estiu sobre tot, és un riu d'aigües molt tranquil·les, amb escassa corrent i sense perill, inclòs a l'hora de fer activitats amb infants.
Fa uns anys, als pares els costava creure que un riu gran i amb cabal no sigues un perill a l'hora de posar als nens dintre d'una piragua tot i anant acompanyats de monitors experts, i amb tots els equips de seguretat pertinents. 
Poc a poc, se n'han adonat que en circumstancies normals de cabal i climatologia, anant acompanyats de gent experta, i disposant de les embarcacions i equips de seguretat adients, es un goig tant per als pares com per als fills pujar dalt d'una piragua i posar-se a palejar en mig d'un escenari tant bonic i relaxant.
Ara, cada cop son més les parelles que venen a l'Ebre a fer activitats de piragüisme amb els seus fills petits i esta augmentant la demanda de piragüisme en aquest sector faliliar.
Per aquest motiu,  aquesta primavera a Beniemocions estrenarem trenta noves piragües del model OCEAN-4.
Un caiac "sit on top", auto-vuidable, molt estable, de conducció molt fàcil i que a diferencia de la majoria de models similars d'altres marques, disposa de espatlleres que donen més comoditat dels seus ocupants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada