diumenge, 10 d’abril del 2011

Los del Baix Llobregat també fan piragüisme a l'Ebre

Aquest cap de Setmana han estat de visita per les Terres de l'Ebre, l'Associació Cultural del Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat.
Com us podeu imaginar el grup el formaven més d'un centenar de persones de totes les edats.
Quasi ningú d'ells coneixia l'Ebre des de dintre, però sabien que era un riu molt bonic i que en ell s'hi podia practicar piragüisme, gaudint d'un paisatge preciós i d'una forma molt fàcil i divertida.
Així que, ahir dissabte per la tarda, un grup d'unes vuitanta-cinc persones es presentaven al Pas de Barca de Miravet, baixaven dels seus autocars amb la indumentària preparada i amb ganes de menjar-se lo riu.
La majoria no havien fet mai piragüisme i van atendre amb els cinc sentits totes les explicacions prèvies a l'activitat que els vam fer els monitors.
Al cap de poc, el gran grup de caiacs passava per Miravet configurant un llarg rosari de piragües verdes que omplia l'Ebre de vistositat i d'alegria.
El generós cabal que ens porta lo riu aquests dies ens va ajudar a arribar més descansats i a la gran majoria de dels nous navegants amb ganes de tornar aquest mateix estiu.
Llàstima que a Belem no hi hagués un riu com l'Ebre. llavors, possiblement los Reis en lloc de camells, haurien arribat el piragua.

2 comentaris:

  1. Genial!!
    Mos ho vam passar molt bé. Per tornar-ho a repetir.
    Per cert, pujareu per nadal a veure lo Pessebre, oi? :)
    Moltes gràcies per tot
    Anna

    ResponElimina
  2. Ens agraden els pessebres vivents, per aquí en tenim a Jesús (Tortosa) i a Tivenys i no descartem vindre per nadal a visitar lo de Corbera de Ll.

    ResponElimina