dilluns, 24 d’octubre de 2011

Nova area de descans per a navegants a Xesa

La proliferació i l'augment dels macròfits a la nostra zona de l'Ebre, ha provocat que, tot i baixant poc cabal d'aigua, l'altura del nivell del riu hagi pujat uns quants centímetres.
Això ha fet que en algunes zones on teníem platjetes on ens ens podíem aturar per fer un descans, aquest estiu hagi estat impossible, ja que aquestes estaven inundades.
El cas més significatiu és la platjeta que hi ha a "l'Estet" davant de la Roca Fulletera, a mig camí entre Miravet i Benifallet.Tot això, acompanyat d'un augment de la vegetació del bosc de ribera i l'increment de la població de mosquits feia impossible la possibilitat de aturar-se a la vora del riu per fer un descans i estirar una mica les cames.
Havia que actuar !!
Així que, hem posat la desbrossadora en marxa i hem netejat tota la part del terra en una zona molt bonica de bosc de ribera que tenim a la partida de Xesa, just abans de la Roca Fulletera.
Lo lloc és preciós, ombriu i molt tranquil. També esta molt ben situat perquè està justament a mig camí de Miravet a Benifallet.
Lo terra esta lliure d'herbes i a mesura que ens hi anem aturant, es va compactant.
Los mosquits han desaparegut totalment, així que una aturada allí és autènticament agraïda i fins i tot relaxant.
La incògnita la tenim en com quedara lo lloc quan vingui una pujada del riu i tot alló s'inundi.
Confio en que tant sols caldrà esperar que eixugui i com a molt, netejar el terra de nou, una mica.
Ara mateix però, lo lloc és idíl·lic !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada