divendres, 16 de desembre del 2011

Caminant pel Pas de Barrufemes i Les Mallades

Podríem obrir un debat per opinar si és més bonic mirar el riu des de dintre, a nivell de l'aigua, assegut sobre una piragua o una canoa, o si és més bonic fer-ho mirant des de les altures, des de el cim de les muntanyes que l'envolten.
Segurament arribaríem a la conclusió que totes dues formes resulten meravelloses per gaudir d'un paisatge magnífic.
Us ho dic per que aquesta vegada hem aparcat la piragua i hem agafat les botes, lo bastó i la motxilla, per mirar a l'Ebre des de les altures.
Hem aprofitat l'oferiment generós del bon amic José Luis Ordovás que ens permet desenterrar lo vell camí de ferradura que comunicava Benifallet i Pinell de Bray, passant per Les Mallades de Miravet.
He de ressaltar, per als que no el coneixeu, que José Luís Ordovás és un aragonés que coneix les muntanyes de l'Ebre millor que la majoria de nosaltres.
Un amant entusiasta dels cims ebrencs que per mig de les precioses imatges captades pel seu objectiu, ens mostra un munt de tresors que va trobant quant fa les seves caminades.
Tot això ens ho ensenya en el seu bloc: "Todo se andará" .
Així ens transmet lo seu amor per la natura i el paisatge. Allí ens contagia l'estimació que cal tenir per aquesta terra que és un autèntic paradís en la qual tenim la sort de viure-hi.

Aquesta vegada us he preparat un petit vídeo en imatges i música de gaita :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada