dissabte, 1 de juny del 2013

Piragüisme i birdwatching a l'Ebre

La avantatge de practicar piragüisme a l'Ebre no és tant sols la saludable practica del esport. Tenim també la satisfacció de passejar envoltats d'us paisatges i una natura realment sorprenents. 
Però encara no s'acaba aquí el camp els regals que ens ofereix aquest apassionant esport, situat en un entorn tant especial, si no que a més, tenim la sort de compartir viatge amb la agradable companyia dels ocells, que fan que la nostra aventura sigui més rica i relaxant.
Vine i et presentarem als nostres amics  voladors. Ells li donen vida i so harmoniós al bosc de ribera. Ells li donen companyia, pau d'esperit i calma serena, al navegant de l'Ebre.
En aquest enllaç teniu als ocells y les aus que podeu observar si passejeu un dia en piragua per l'Ebre. I si no els podeu veure, també teniu el seu cant, per que pugueu saber de qui es tracta:

http://www.xtec.cat/~fturmo/d108/ocells/ocells.htm

Un altre bloc interessant per als amants de la natura i els que vulguin coèixer els tresors naturala que amaga el bosc de ribera de les nostres terres és el Bloc de Marco:

http://centreinterpretacioaldover.blogspot.com.es/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada