divendres, 13 de novembre del 2009

Un riu de colors

A partir de novembre les fulles dels arbres caducifolis canvien els seus pigments. Els boscos de ribera que envolten l'Ebre també segueixen aquests cànons.
Tornen les tonalitats i els matisos de tardor tant característics i bonics. Una gran varietat cromàtica de marrons, grogs, ocres i ataronjats. Els acompanyen uns blaus de cels més tènues i més o menys embromats, segons el temps.
Colors que inviten a la reflexió, que ens parlen de pau interior, de tranquil·litat, de parsimònia i algún cop de melangia i de tristor.
Un altre any que se'n va amb tots els seus records i amb el dubte de com serà el vinent.
Us aconsellem aprofitar "l'estiuet de St. Martí" i els dies de bonança que el segueixen per gaudir d'aquest impressionant riu de colors. Tot un espectacle en alguns punts.
A més, és possiblement una de les millors èpoques de l'any per agafar la canoa o la piragua i saborejar sense presa aquest Ebre tant preciós vestit de tardor.
Estareu sols vosaltres i el riu. Veureu no més de tant en tant alguna polla d'aigua com s'amaga dissimuladament dintre el canyar, el vol silenciós del bernat, del martinet, del blauet o dels nombrosos corb marins que poc a poc van arribant.
Sols, vosaltres i l'Ebre, gaudint al màxim de la navegació, del piragüisme, dels colors i de la pau del riu.
*Si voleu veure unes precioses fotos de l'Ebre i obtenir molt bona informació sobre itineraris de senderisme visiteu el blog de José Luis Ordovás: http://todoseandara.blogspot.com/2009/11/el-rio-que-nos-lleva-veinte-postales.html
*Si voleu aprendre tot SOBRE ELS COLORS i les seves influencies, visiteu el blog de Sisco Subirats: http://sobrecolores.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada