dilluns, 16 d’agost del 2010

VII Piraguada de Tivenys

Acompanyem a la gent de tivenys a la seua 7a. Piraguada popular.
Aquest any ha baixat la participació respecte als altres anys. Tot i així, érem vuitanta persones en piragua més unes quinze en varies embarcacions a motor.
Aquesta edició hi han hagut canvis importants en l'activitat, ja que al estar la resclosa de l'Assut avariada per culpa de la caiguda d'un llamp dies enrere, ens ha obligat a portejar les piragües durant un bon tros per així salvar el salt de la pared de l'Assut.
El porteig s'ha fet sortint del riu poc abans de la entrada del canal de l'esquerra de l'Ebre, tocant a l'antiga fabrica de ciment de la Porland.
Hem hagut de carregar les piragües a braços durant el recorregut pel camí que ens portava a creuar per damunt del canal per arribar a la platja de l'Assut de Tivenys on tornavem a embarcar.
Tot hom ha col·laborat generosament en el porteig així que en cosa de quinze minuts ja tornaven a estar la majoria de les piragües a l'aigua.
Els primers participants arribaven a l'Embarcador del parc de Tivenys a les 13h. i els últims al cap d'uns trenta minuts.
Lo dia ha estat esplèndid. Tot i el sol, al riu corria la fresqueta i de tant en tant, bufava una miqueta de vent de dalt que ens ajudava a baixar sense esforç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada