dilluns, 30 d’agost del 2010

La Fluviofelicidad torna a l'Ebre

Un altre cop els cavallers i dames de la Ordre de la Fluviofelicidad hem tornat a l'Ebre per viure un altra setmana d'emocions.
Començàvem lo dilluns 23 a Vinebre i acabavem lo passat dissabte 28 a Riumar.
Amb alguns membres que venien de llocs tant llunyans com Sevilla o Granada disposats a conèixer l'Ebre i a comprovar que aquí tenim un riu que cal conèixer, ple de llocs encantadors i de paisatges sorprenents.
La setmana va transcórrer en mig d'un clima ideal. Amb alguns episodis de forta calor els primer dies que s'anava alleugerint a base de freqüents cabussons a l'aigua.
La primera part del recorregut que comprenia de Vinebre a Benifallet, la van fer solament 12 persones, però a partir de la etapa nocturna de Miravet a Benifallet el nombre de gent va anar augmentant fins passar dels 30 a la última etapa que ens portava de La Cava fins a la platja de Riumar.
Aquesta etapa va ser la millor guinda per acabar una setmana excepcional de piragüisme a l'Ebre.
Lo mestral ens va portar des de la sortida fins al mar fent un descens molt còmode i relaxant. Després, el mateix mestral se'n va encarregar de posar emoció a la etapa quant vam arrivar al mar.
Jugar i saltar sobre les ones del Garxal era tant xalador, que quan ens vam adonar ja eren les 3h. de la tarda.
La paella del dinar es va fer curta de la gana que portàvem. No vam deixar ni tant sols un gra d'arrós entre les crostes del marisc.
Després a l'acabament es va fer la imposició dels colgants de la Ordre als nous membres i la Montse Castellà ens va cantar una preciosa cançó que acaba de treure i que li desitjo molt d'exit: "Te trajo el rio".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada