dimecres, 8 de setembre del 2010

En piragua pel Fangar

Sortida a la Platja de la Marquesa
L'estudi de noves rutes per a fer en piragua ens porta aquesta vegada a la punta del Fangar.
Una ruta de 10 quilòmetres que comença al Restaurant dels Vascos, situat entre la Platja de la Marquesa i la Platja del Fangar i acaba a la Platja de l'Arenal, tocant a l'Ampolla.
Aquesta ruta es pot augmentar en distancia, a gust del consumidor, si entrem a la Badia del Fangar a visitar les muscleres, els vivers de marisc i la entrada de la Bassa de les Olles.
Erem només Simón, l'Eloi i jo. Tots tres amb prou experiència en piragüisme lo que ens deixava gaudir al màxim de les ones i de la tranquil·litat del matí.
Lo far ens serveix de referència
En cas de tombar de la piragua, com tota la costa és platja, no hi ha problema en tornar a pujar al caiac immediatament. Això fa que sigui una ruta ideal per portar gent sense patir l'angoixa de sentir perill en cap moment.
Per orientar-te ho tens molt fàcil. Primer tens la referencia del Far del Fangar, que esta visible durant tot el recorregut.
Després per arribar a la Platja del Arenal, un cop ja has arribat al far i girat una mica la punta, ens orientem enfilant la proa cap a la torre del Mini-transvasament que hi ha prop de L'Ampolla i que es veu clarament destacant a l'horitzó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada