dijous, 6 de novembre del 2014

L'ànec de Miravet

Si som respectuosos amb la natura i el medi ambient, aquesta ens premiara.
Lo piragüisme, no només ens porta per paisatges bonics i sorprenents, si no que, també ens porta a contemplar d’aprop especies que normalment no més veiem en fotos, o per televisió.
Un jove ànec, coll verd, va aparèixer aquet estiu al Pas de Barca de Miravet. Ningú sap la seva procedència, però allí esta, donant alegria i fent més bonic i acollidor un punt de referència i de
gran atractiu turístic  a la Ribera d’Ebre.
La gent s’atura i baixa del cotxe, a fer-li fotos, altres li donen menjar. Els nens que passen per allí, están més pendents de l’ànec que de qualsevol altra cosa. És la seva distracció, mentre esperen que la barca arribi.
Quan sortim d’alli, amb les piragües, sempre es presenta entre mig, per veure si li cau alguna cosa. Aixo si!,..no es deixa tocar per ningú. Ja fa bé!
Los barquers de Miravet tenen en ell un agradable company en les hores de solitut, quan els turistes ja han marxat. L’ànec omple de vida aquell lloc en els moments solitaris.

Tant de bò prompte es presenti una adena per poder-lo aparellar i donar més vida i alegría a aquest lloc, tant especial de l’Ebre !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada