dilluns, 17 de novembre del 2014

7a, Otoñal del Ebro




Ja anem per la 7a.

Aquesta vegada, amb millor climatologia que altres pasades edicions, la baixada en piragua ha estat molt tranquil·la i xaladora.

Tot i el bon temps, la participació ha estat més fruixa que el les últimes edicions. Érem unes 60 persones i la majoria, eren palistes que repetien.
Sortíem del Pas de Barca de Garcia, com ja sol ser habitual, amb uns minuts de retràs i deixàvem transcórrer un bon temps, gaudint de l’Illa del Sobarrech. Ens endarrerim una mica més, per què el pas de l’illa es feia lent per culpa del poc calat en alguns puts. Fins l'extrem que alguns havien de baixar, sortir i arrossegar el caiac uns quants metres per poder continuar navegant. Tots ho feien de bon gust, ja que forma part de l’aventura del dia.
Lo pas per dintre de l’Illa del Galatxo, que sempre formava part del recorregut, aquesta vegada no es va fer, també pel mateix motiu i agreujat per la presència de macròfits amuntegats a la mateixa entrada.
Les veus que anàvem una mica enraderits a l’horari i una mica de gana, feien augmentar la velocitat i arribar a Miravet recuperant el temps perdut.
Lo bon temps, ens permetia dinar amb les taules al ras, a la mateixa Plaça de l’Arenal i a la tarda, com sempre sol passar, la gent hi posava més ganes de palejar i cap a les 17 h. ja teníem totes les piragües a Benifallet.
Resaltar algo una mica extranyat que tot i que el piragüisme a l’Ebre, en general, experimenta un lleuxer augment, aquesta edicio de la “Otoñal”, ha baixat en participació.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada