dimecres, 18 de novembre del 2009

Adictes al piragüisme

Hi ha moltes coses que creen adicció en aquesta vida i us puc assegurar que el caiac o piragüisme n'és una d'elles.
Cada cop són més les persones que quan tenen un ratet lliure agafen la seva piragua, la carreguen a la vaca del vehicle i es desplacen per anar a gaudir de llocs que només es poden "saborejar" d'una forma especial des de dintre d'una embarcació.
Si, a més, ho fas amb la companyia de gent que practica aquesta mateixa activitat i que sent lo mateix que tú, lo resultat es tradueix en jornades plenes de diversió i de vivencies inoblidables.
Si esteu interessats en participar en aquestes trobades, a internet teniu un web que us hi porta: http://www.kayakdemar.com/
En el mateix web, a part de coses molt interessants, trobareu l'apartat de "QUEDADAS" on us podreu informar de totes les trobades que es fan a la península.
Acabo l'article parlant de l'última d'aquestes trobades que es va fer el diumenge passat.
Consistia en baixar en piragua des de García fins a Miravet. Un descens preciós que us aconsello si us interessa fer una baixada de tot un dia per l'Ebre.
Una ruta plena d'emocions i multiples encants: Rodejats per un frondós bosc de ribera; la pau de l'Ebre; el pas per l'interior de les illes; l'aturada de descans per dinar a la Plaça de l'Arenal a Miravet i la companyia de gent meravellosa que vas coneixent a mesura que vas navegant.
Ha agradat tant que ja és lo segón any consecutiu. Tant de bó se'n faci una "clàssica".
Les properes trobades són:

  • Alcosebre - Penyíscola (Serra d'Irta).Dies 12 i 13 de desembre.
  • La Llosa del cavall. Sant Llorenç de Morunys (Pirineu de Lleida). Dia 19 de desembre.

Ja us ho contaré,...

1 comentari:

  1. Tens molta raó, si ja l'esport produeix adicció què no podem dir de la pràctica d'un esport com el caiac, que de vegades produeix enormes descàrregues d'adrenalina i d'altres resulta un autèntic plaer palejar en indrets tranquils i relaixants com és el baix Ebre.
    Des de aquestes línies vull animar tohom a participar en aquesta agradable baixada que de manera espontània hem fet en grup ja 2 cops, esperem, i tant que sí, que es converteixi en una clàssica. Lo riu s'ho mereix.
    Adicte al caiac i adicte al riu.

    ResponElimina