dilluns, 25 de gener del 2010

La gent de l'Ebre diu NO!! al Cementeri Nuclear

Aquesta vegada la piragua va haber de surtir de l'aigua per transmetre un missatge. Feliç 3010!! posava al casc de la piragua blanca que vaig pasejar ahir pels carrers d'Ascó a la manifestació contra el Cementiri Nuclear.
Intentava representar en un tò burló com deuran anar per l'Ebre els piragüistes de l'any 3010: Amb les màximes proteccións possibles contra la radioctivitat que ens pot portar lo riu procedent del cementeri nuclear d'Ascó: Granota d'una peça, casc, ulleres, mascareta amb filtre, guants, faldó, botes gruixudes i fins i tot un pot d'espray antiradiació per si falla alguna d'aquestes proteccions i ens penetra alguna partícula.

Entrant a la plaça.

.

Arribant davant l'esglesia.

.

Després de la manifestació.

~ o ~

2 comentaris:

  1. Hola Lluís, amb tristesa vaig seguint les notícies d'aquesta polémica, em recordo molt de tota la gent que conec a les Terres de l'Ebre. La teva performance és genial, "el caiaqista tòxic" com ara aquell heroi de dibuixos... esperem però que tot s'arregli... Ànims amb la lluita!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Fran, gràcies pel teu suport!! La gent de l'Ebre, ja en començem a estar farts de ser l'abocador dels "marrons" de Catalunya!!

    ResponElimina